Pilozitate excesiva

Reprezinta atat prezenta exagerata a parului pe zone unde acesta exista oricum (hipertricoza), cat si aparitia acestuia pe zone unde, in mod normal, nu este vizibil (hirsutism). 
In cabinetul dermatologic utilizam, in scopul tratarii pilozitatii excesive, asocierea unor tehnologii moderne (laser NdYAG si SPL), cu rezultate verificate si unanim acceptate la nivel mondial. Atat laserul, cat si SPL-ul (o noua generatie de IPL), prezinta avantajul ca pot lucra eficient pe orice tip de piele, chiar si pe cea mai inchisa la culoare (fara riscul aparitiei pigmentarii secundare) si pe orice culoare a parului, chiar si pe cel foarte deschis.
Tratamentele sunt nedureroase, iar pe zonele sensibile folosim gel anestezic. Rezultatele estetice sunt foarte bune si se pastreaza in timp, insa cu particularitati care tin de zona tratata. Sedintele au loc la 6-8 saptamani, iar numarul acestora depinde de localizare.
In cabinet veti primi toate informatiile in legatura cu aceste tehnologii, efectul lor si regulile de ingrijire a pielii intre sedintele de tratament, astfel incat rezultatul sa raspunda asteptarilor dumneavoastra.

 

Aprilie 2024 - Dermatolog online