Estetica feminina

 

Pentru femei, idealul de frumusete este reprezentat de un ten perfect, mai tanar, fara riduri, fara pori deschisi, fara pete pigmentare si orice alte imperfectiuni, cu buze perfect conturate, naturale, care sa sublinieze personalitatea.

 

Nasul si pometii au rol important in asigurarea simetriei fetei. In cabinetul dermatologic putem modifica textura si aspectul pielii prin mezoterapie, radiofrecventa, peeling IPL sau laser.

 

Ridurile pot fi eliminate folosind toxina botulinica (Vistabel/Dysport), in acest sens existand o experienta de 10 ani si numeroase participari la training-uri internationale. In cazul ridurilor ce nu sunt eliminate de toxina botulinica, folosim umplerea lor cu acid hialuronic. Acesta reface rapid si eficient volumul fetei, pastrandu-i naturaletea. Tot acidul hialuronic este aliatul principal in remodelarea buzelor. In practica medicala curenta utilizam acidul hialuronic injectat cu ac sau canula, deoarece nu exista efecte secundare injectarii, durerea este minima, iar aspectul obtinut ofera satisfactie maxima.

 

Efectul sau persista 6-12 luni, in functie de zona injectata.

 

Parul nedorit, indiferent de culoare poate fi indepartat in cabinet cu ajutorul laserului sau IPL-ului.

 

Silueta perfecta este o problema mult discutata in cabinet, in acest scop avand programe de tratament pentru grasimea localizata, pielea lipsita de elasticitate, celulita sau dilatatiile venoase de pe fata si membrele inferioare.

 

    

Martie 2024 - Dermatolog online